Glazen salontafel (75 foto’s)

Zelfs een kleine salontafel kan een geweldig functioneel meubelstuk zijn. Begiftigd met hoge decoratieve kwaliteiten, zal het ook fungeren als een origineel accent dat het algemene concept van de kamerstijl adequaat zal aanvullen. Zo kun je een glazen salontafel omschrijven die nooit onopgemerkt zal blijven. Het heeft een breed scala aan modellen, waar we het… Continue reading Glazen salontafel (75 foto’s)

Published
Categorized as Ideeën

Behang combineren in het interieur: 60 ideeën (foto)

De keuze van wandbekleding is altijd een veeleisende taak geweest. Behang helpt om de gewenste stijl volledig in het ontwerp te belichamen of een harmonieuze achtergrond te worden voor een mooie compositie. Het combineren van behang in het interieur is een combinatie van verschillende patronen, kleuren, texturen. Experts van over de hele wereld gebruiken zo’n… Continue reading Behang combineren in het interieur: 60 ideeën (foto)

Published
Categorized as Ideeën

Glazen binnendeuren (65+ foto’s)

Binnendeuren gemaakt van glas zijn een relatief nieuw fenomeen, maar ze hebben zich al stevig gevestigd aan de positieve kant. Weinig mensen weten het, maar de eerste prototypes van dergelijke ontwerpen werden in de 17e eeuw uitgevonden en met succes gebruikt door de Fransen. Natuurlijk kwamen ze niet overeen met de hoge esthetische en sterkte-eigenschappen… Continue reading Glazen binnendeuren (65+ foto’s)

Published
Categorized as Ideeën

DIY konijnenkooien (70 foto’s)

Het hebben van een goed uitgeruste konijnenstal is een van de belangrijkste voorwaarden voor het houden van deze pluizige knaagdieren. Zowel binnenlandse als decoratieve rassen hebben een aparte ruimte nodig – hiermee kunt u de nodige zorg bieden en huisdieren beschermen tegen mogelijke problemen. Met de beschikbaarheid van materialen en minimale vaardigheden in het hanteren… Continue reading DIY konijnenkooien (70 foto’s)

Published
Categorized as Ideeën

9 DIY-ideeën voor wanddecoratie

Het decoratieproces is de laatste fase van de interieurdecoratie. Nadat het werk is gedaan, is decoreren ongelooflijk leuk. Het in je eentje creëren van een prachtige omgeving geeft een bijzondere voldoening. Als je vrije tijd hebt en een origineel ontwerp wilt implementeren, ga dan gerust aan de slag met creativiteit. We hebben voor u een… Continue reading 9 DIY-ideeën voor wanddecoratie

Published
Categorized as Ideeën

Shabby chique stijl in het interieur: 110 foto-ideeën

Kleding, accessoires of decor in de shabby chic stijl hoor je tegenwoordig, maar in eerste instantie is deze trend ontstaan ​​op het gebied van interieurdesign. De kamer, die elementen van retro, vintage en Provence combineert, ziet er een beetje schokkend uit, maar is altijd interessant. Vanwege de vage grenzen is het niet eenvoudig om een… Continue reading Shabby chique stijl in het interieur: 110 foto-ideeën

Published
Categorized as Ideeën

DIY papieren roos: 90 foto-ideeën

Papieren rozen zijn een geweldige en ongewone decoratie die kan worden gebruikt als interieurdecoratie of een origineel cadeau. Met zeer eenvoudige technieken kun je ze zelf maken. Papieren rozen zullen je huis vullen met zachte warmte en comfort, en elk van hen zal worden beloond met de liefde van de auteur. Een boeket van dergelijke… Continue reading DIY papieren roos: 90 foto-ideeën

Published
Categorized as Ideeën

Doe-het-zelf vizier over de veranda (80 foto’s)

Een luifel boven de veranda beschermt u niet alleen tegen slecht weer, maar biedt ook een andere mogelijkheid om de stijl van de buitenkant te benadrukken. Hoe niet te verwarren met de keuze, om een ​​hoogwaardige overkapping te kiezen die in harmonie is met de buitenafwerking van het gebouw – verder in ons artikel. Waarom… Continue reading Doe-het-zelf vizier over de veranda (80 foto’s)

Published
Categorized as Ideeën