Kombinere tapet i interiøret: 60 ideer (foto)

Valget av veggbekledning har alltid vært en krevende oppgave. Bakgrunn hjelper deg med å fullt ut legemliggjøre ønsket stil i designet eller bli en harmonisk bakgrunn for en vakker komposisjon. Å kombinere tapet i interiøret er en kombinasjon av forskjellige mønstre, farger, teksturer. Eksperter fra hele verden bruker en slik original tilnærming, ikke bare på… Continue reading Kombinere tapet i interiøret: 60 ideer (foto)

Published
Categorized as Ideer

Glass salongbord (75 bilder)

Selv et lite salongbord kan være et flott funksjonelt møbel. Utstyrt med høye dekorative kvaliteter, vil den også fungere som en original aksent som vil utfylle det overordnede konseptet med romstil tilstrekkelig. Slik kan du beskrive et glass salongbord som aldri vil gå ubemerket hen. Den har et stort utvalg modeller, som vi vil snakke… Continue reading Glass salongbord (75 bilder)

Published
Categorized as Ideer

Innvendige glassdører (65+ bilder)

Innerdører av glass er et relativt nytt fenomen, men de har allerede etablert seg godt på den positive siden. Få mennesker vet, men de første prototypene av slike design ble oppfunnet og vellykket brukt av franskmennene på 1600 -tallet. Selvfølgelig samsvarte de ikke med de høye estetiske og styrkeegenskapene til moderne modeller, men de var… Continue reading Innvendige glassdører (65+ bilder)

Published
Categorized as Ideer

Lilla farge i interiøret (90 bilder)

Fargeskjemaet i interiøret oversetter eierens indre verden. Valget av lilla nyanser til dekorasjon preger raffinerte kreative naturer, hvorav mange er i stand til å hente inspirasjon og styrke fra denne luftige fargen. Funksjoner av farge og innflytelse på psyken Lilac er en bleket lilla farge. Som mange andre har den en rekke paletter. Blåaktig lavendel… Continue reading Lilla farge i interiøret (90 bilder)

Published
Categorized as Ideer

DIY kaninbur (70 bilder)

Å ha et godt utstyrt kanin er en av de viktigste betingelsene for å holde disse myke gnagere. Både husdyr og dekorative raser trenger et eget rom – det lar deg gi nødvendig omsorg og beskytte kjæledyr mot mulige problemer. Med tilgjengeligheten av materialer og minimale ferdigheter i håndtering av verktøy, er det ganske enkelt… Continue reading DIY kaninbur (70 bilder)

Published
Categorized as Ideer

9 DIY veggdekorasjonsideer

Dekorasjonsprosessen er den siste fasen av interiørdekorasjon. Etter arbeidet er dekorering utrolig hyggelig. Opprettelse av vakre omgivelser på egen hånd gir en spesiell tilfredshet. Hvis du har ledig tid og ønsker å implementere et originalt design, kan du komme i gang med kreativiteten. Vi har utarbeidet et utvalg av moderne DIY -veggdekorasjonsideer som hjelper deg… Continue reading 9 DIY veggdekorasjonsideer

Published
Categorized as Ideer

Shabby chic style in the interior: 110 fotoideer

Klær, tilbehør eller innredning i shabby chic -stilen høres i dag, men opprinnelig oppsto denne trenden innen interiørdesign. Rommet, som kombinerer elementer av retro, vintage, så vel som Provence, ser litt sjokkerende ut, men alltid interessant. På grunn av de uskarpe grensene er det ikke lett å skape en shabby-chic stil i interiøret, samt å… Continue reading Shabby chic style in the interior: 110 fotoideer

Published
Categorized as Ideer

DIY papir rose: 90 fotoideer

Papirroser er en fantastisk og uvanlig dekorasjon som kan brukes som interiørdekorasjon eller en original gave. Ved å bruke veldig enkle teknikker kan du lage dem selv. Papirroser vil fylle hjemmet ditt med mild varme og komfort, og hver av dem vil bli belønnet med forfatterens kjærlighet. En bukett med slike roser fylt med søtsaker… Continue reading DIY papir rose: 90 fotoideer

Published
Categorized as Ideer

Gjør-det-selv visir over verandaen (80 bilder)

En baldakin over verandaen vil ikke bare beskytte deg mot dårlig vær, men også gi en ny mulighet til å understreke stilen på utsiden. Hvordan ikke misforstås med valget, velge et baldakin av høy kvalitet som er i harmoni med bygningens utvendige finish – videre i vår artikkel. Hvorfor trenger du en baldakin over verandaen?… Continue reading Gjør-det-selv visir over verandaen (80 bilder)

Published
Categorized as Ideer

DIY tandoor: 60 bilder og ideer

Nylig, på private tomter, kan du ofte finne orientalske ovner med et eksotisk navn – tandoor. De er flotte for utendørs matlaging og vil garantert imponere gjestene dine. Det som er spesielt fint – en slik enhet kan gjøres for hånd. Hvordan? La oss se nærmere på dette problemet.! Hvordan tandoor fungerer For å forstå… Continue reading DIY tandoor: 60 bilder og ideer

Published
Categorized as Ideer