DIY papir rose: 90 fotoideer

DIY papir rose: 90 fotoideer

Papirroser er en fantastisk og uvanlig dekorasjon som kan brukes som interiørdekorasjon eller en original gave. Ved å bruke veldig enkle teknikker kan du lage dem selv. Papirroser vil fylle hjemmet ditt med mild varme og komfort, og hver av dem vil bli belønnet med forfatterens kjærlighet. En bukett med slike roser fylt med søtsaker vil være en minneverdig gave..

Spiral rose laget av papir

Den enkleste, men veldig interessante versjonen av papirroser. For å lage det trenger du papir (jo tykkere jo bedre), saks og lim. Klipp en sirkel fra arket i den valgte fargen. Diameteren kan være vilkårlig. Tegn og kutt den resulterende sirkelen i en spiral, vri stykket tett og danne en knopp. Den enkleste måten å gjøre dette på er å starte ved ytterkanten av spiralen. Spred og lim kronbladene på innsiden av knoppen. For flerfargede roser, bruk papir av passende nyanse eller mal over den ferdige hvite rosen med gouache.

DIY spiral rose fra papir DIY spiral rose fra papir DIY spiral rose fra papir DIY spiral rose fra papir

Bølgepapir rose

For å få rosene til å se så realistiske ut som mulig, bruk bølgepapp. Det ser vakkert ut, er veldig fleksibelt og holder formen perfekt.

For produksjon trenger du selve bølgepapiret med nødvendig farge, saks og lim, og for å lage stilken – wire.

Etter å ha bestemt deg for størrelsen på knoppen, klipp ut en papirstrimmel. Deretter begynner du å vikle stripen rundt ledningen, lim hver nye sving. Klipp ut kronblad i forskjellige former og størrelser, og lim dem deretter til bunnen av knoppen. Påfør lim bare på bunnen av kronbladet.

For å lage blader, ta grønt papir og hold deg til bunnen.

DIY bølgepapir rose DIY bølgepapir rose DIY bølgepapir rose DIY bølgepapir rose

DIY rose ved hjelp av origami -teknikk

Origami er den klassiske japanske kunsten å brette former fra et rektangulært ark. I dette tilfellet brukes det ikke lim eller saks..

1. Brett det tilberedte firkantede arket i to.

2. Brett igjen fra høyre til venstre..

3. Utvid den øverste firkanten for å danne en trekant

4. Snu arbeidsstykket og snu firkanten fra høyre side til venstre.

5. Følg trinn nummer 3.

6. Bøy hjørnene til senterlinjen.

7. Bøy de små trekantene og brett dem tilbake.

8. Åpne dem og lag firkanter.

9. Brett de frie øverste hjørnene ned. Gjenta for hver rute.

10. Snu arbeidsstykket og gjenta trinn 6-11.

11. Brett det øverste hjørnet ned.

12. Åpne arbeidsstykket for å gi det volum..

13. Ta de to midtre hjørnene og brett dem ut, og juster dem i samme plan. Vend om.

14. Brett den øverste trekanten til senterlinjen slik at den er vinkelrett på firkanten..

15. Brett det øverste hjørnet av nedre høyre firkant ned diagonalt..

16. Roter resultatet av arbeidet ditt 180 grader og gjenta trinnene fra forrige avsnitt.

17. Ta den fremtidige rosen og begynn å vri veggene for å forme blomsten.

18. Bruk en tannpirker eller pinsett til å bøye kronbladene etter ønske..

Hvis du gjorde alt riktig, får du en veldig vakker rose fra et stykke papir..

DIY rose ved hjelp av origami -teknikk DIY rose ved hjelp av origami -teknikk DIY rose ved hjelp av origami -teknikk DIY rose ved hjelp av origami -teknikk DIY rose ved hjelp av origami -teknikk DIY rose ved hjelp av origami -teknikk DIY rose ved hjelp av origami -teknikk DIY rose ved hjelp av origami -teknikk DIY rose ved hjelp av origami -teknikk

Lagdelt papir rose

En rose med interessant fôr i form av blomster vil tjene som en original dekorasjon for et gaveinnpakning eller som interiør. Det er lett å gjøre, og resultatet er veldig presentabelt..

Hva du trenger: bølgepapir, tykt mønstret papir, lim, saks, dobbeltsidig tape.

Klipp blomster med 5-6 kronblad ut av tykt papir. Skjemaet kan være vilkårlig, hvis det er uvanlig, vil det vise seg å være veldig originalt. Klipp kronbladene helt til midten og legg delene oppå hverandre, og fest resultatet med tape. Slik får du volumet.

Form deretter rosen selv. Klipp en stripe bølgepapir med et sideforhold på 5: 1. Vri begynnelsen tett, og danner midten. Rull deretter opp resten av båndet, og lim spissen. Lim til slutt rosen til resten av detaljene. Klar!

DIY papir på flere nivåer DIY papir på flere nivåer DIY papir på flere nivåer DIY papir på flere nivåer DIY papir på flere nivåer DIY papir på flere nivåer

Gul rose laget av papir

Den ferdige blomsten ser veldig strukturert og delikat ut, og er generelt egnet for å dekorere ethvert element. Selvfølgelig kan fargene variere, men for best effekt, velg subtile godteri..

Det er ekstremt enkelt å lage materialer – dette er tykt papir, saks og lim.

Tegn kronblad på papir: 5 hjerter og 3 bagels i hvilken som helst form. Skjær dem ut. Lag grunne snitt i midten av hjertene. Legg de formede endene på hverandre og lim dem. Ta en trepinne eller blyant og vri de tre andre elementene rundt dem for å danne midten. Lim endene også. Fest de hjerteformede kronbladene til den sentrale delen av håndverket en etter en. Lim en liten sirkel til bunnen av den resulterende rosen slik at blomsten er stabil og kan brukes som en detalj for å dekorere ønsket gjenstand..

DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir DIY gul rose fra papir

Rose i quillingteknikk

Papirvridning oppsto i slutten av middelalderen, men teknikken nådde sitt høyeste topp i popularitet i vår tid. Quilling dekorerer postkort, gaver, hjemmemøbler og til og med klær! Kompleksitetsnivået for å lage en bestemt komposisjon svinger ganske sterkt, og hvis du er nybegynner i denne bransjen, vil et enkelt håndverk av en rose komme godt med..

Så du trenger: et bånd av farget xerox -papir 1×20 cm, en tannpirker, en vanlig eller spesiell syl for quilling (du kan klare deg uten det), lim, saks.

Vri begynnelsen på båndet tett 3 omdreininger med en syl eller for hånd. Fest resultatet med lim. Brett stripen i en 45 graders vinkel og roter den i en sirkelbevegelse. Gjenta prosedyren mens du fikser hver tur med lim. Pakk spissen inn i bunnen av rosen og lim. Hvis du bestemmer deg for å bruke en syl eller en tannpirker, utføres hele prosedyren direkte på nålen, og på slutten av prosessen lar du håndverket stå på det til limet tørker.

DIY papir rose ved hjelp av quilling teknikk DIY papirrosa ved hjelp av quillingteknikk DIY papir rose ved hjelp av quilling teknikk DIY papir rose ved hjelp av quilling teknikk

DIY rose med godteri inni

En uvanlig og utvilsomt minneverdig gave vil være en bukett roser, der deilige søtsaker er skjult. Ingen vil forbli likegyldig til en så spektakulær gave..

Før du starter arbeidet, må du forberede følgende verktøy og materialer: for å lage en blomst og blader – bølgepapp; saks, blomstertråd og tape; sterke nok tråder; og selvfølgelig små runde godterier!

Klipp ut fem rektangler med parametere: bredde – 6 cm, høyde – 7 cm, samt seks med proporsjoner: bredde – 4 cm, høyde – 7 cm. Fra de resulterende rektanglene dannes kronblad. Når du strekker fremtidige kronblad fra midten til kantene, får du en realistisk form.

Forbered grønne papirblader. Strekk papiret for hvert stykke papir, og vri øvre kant litt. Bruk en snor til å knytte godteriet til ledningen. Vikle et bredere kronblad rundt godteriet for å skjule det. Fest deretter basen til ledningen.

På analog måte, pakk kjernen med de resterende kronbladene. Fest smalere kronblad i par motsatt hverandre. Fest de tidligere tilberedte kelkbladene ved bunnen med tape. Klar!

DIY papir rose med godteri inni DIY papir rose med godteri inni DIY papir rose med godteri inni

Papirroser Søknadsideer

DIY papirroser er en universell dekorasjon. De kan brukes som et uavhengig element i innredning, brette for eksempel inn i en kurv eller plassere i en vase, eller transformere det valgte objektet med deres hjelp. Vi har utarbeidet flere ideer for å hjelpe deg med å dekorere huset ditt for ferien eller lage unike ting til daglig bruk..

Topiary

Topiary i interiøret er som regel et kunstig skapt tre med en rund krone. I vårt tilfelle, i stedet for blader, vil en improvisert plante bli dekorert med roser..

Ballen som blomstene skal plasseres på, bør være laget av sisal eller bast. Alt kan brukes som en koffert, til og med et aluminiumsrør; det gjenstår bare å dekorere det med et vakkert bånd av grønn eller brun farge. Koble delene og streng rosene på ballen. Vakker topiary er klar!

DIY papir rose - Topiary DIY papir rose - Topiary DIY papir rose - Topiary

Garland

En krans av roser er en fantastisk setting for et bryllup, romantisk middag eller utdrikningslag. Det er best å bruke dem innendørs eller i rolig vær uten vind, ellers kan det bli skjemmende eller gå i fullstendig oppløsning..

Spiralroser er perfekte for en slik dekorasjon – de vil se presentable ut og gjøre slike elementer like enkle som å avskalle pærer. Bruk en syl eller nål til å lage hull i blomstene, og fest dem deretter på tauet eller fiskesnoren. Fint og enkelt!

DIY papir rose - Garland DIY papir rose - Garland DIY papir rose - Garland

Kurv

Komposisjonen gjør et utrolig effektivt inntrykk! En slik gave vil glede enhver jente, spesielt siden den er laget for hånd. Du trenger en vakker kurv, fyllstoff som base (du kan bruke det samme som for topiary) og blomstene selv, laget av slitesterkt materiale. Kurven kan i tillegg dekoreres med lys maling.

DIY papir rose - Kurv DIY papir rose - Kurv

Fotoramme eller maleri

Roser er en ferdig dekorasjon, og for å dekorere et speil eller en fotoramme trenger du bare å lime blomsterdetaljene. For eksempel kan du lage en vårdekorasjon for et rundt speil, det vil passe perfekt inn i interiøret i et jentes soverom, bad eller barnerom..

Prøv å lage roser i forskjellige størrelser og nyanser, mens du velger ett fargevalg, og fest dem deretter til rammen. Den ferdige komposisjonen vil se helt selvforsynt ut, og derfor kan den henges på veggen uten et bilde inni den..

Lag et originalt maleri. Komplementer rosene med andre blomster og lim dem til basen. Dekk rammen med hvit maling og skrap med sandpapir for et snev av shabby chic stil..

DIY papir rose - Fotoramme eller bilde DIY papir rose - Fotoramme eller bilde

Krans

Hvis du vil plassere en vakker krans i et rom med treskjæring, kan du veve den fra vintreet selv og lage roser av bladark med tekst eller av materiale med en naturlig nyanse.

En hjerteformet krans ser også veldig fin ut, du kan henge denne på døren til Valentinsdag. Ikke vær redd for å eksperimentere: prøv å designe komposisjonen på en vanlig broderiramme, komplementer spiralrosene med andre små papirdetaljer, så får du et fantastisk tilbehør til den lille prinsessens rom..

DIY papir rose - Krans DIY papir rose - Krans DIY papir rose - Krans

Published
Categorized as Ideer