Lilla farge i interiøret (90 bilder)

Lilla farge i interiøret (90 bilder)

Fargeskjemaet i interiøret oversetter eierens indre verden. Valget av lilla nyanser til dekorasjon preger raffinerte kreative naturer, hvorav mange er i stand til å hente inspirasjon og styrke fra denne luftige fargen.

Funksjoner av farge og innflytelse på psyken

Lilac er en bleket lilla farge. Som mange andre har den en rekke paletter. Blåaktig lavendel står i rekken av det kalde spekteret, og er derfor egnet for rom med vinduer mot sør eller øst. Den lilla fargen kan være varm, og i de riktige kombinasjonene vil det være passende i nordlige rom..

Den dempede myke og delikate tonen smelter harmonisk inn i både minimalistisk stil og luksuriøs klassiker. I tillegg gjør det trendy preget av vintage og utbredelsen av retroartikler nyanser relevante igjen og befester dem på toppen av populariteten blant andre innen interiørdesign..

Lilac kan bringe sin egen sjarm til enhver stilistisk løsning. Ved å gi en person et kraftig emosjonelt budskap, stuper han inn i sin egen virkelighet utenfor tid og rom. Sannsynligvis ligger årsaken til dette i selve essensen av hele den lilla paletten – i enheten til blått og rødt. De har også en ganske sterk og noen ganger til og med aggressiv innflytelse på en person. Imidlertid elimineres alt slikt “negativt”, for det første ved å undertrykke en farge med en annen, og for det andre ved å legge til en mykne hvit.

Den lilla fargen symboliserer luftighet, drømmelighet, kreativitet, sensualitet og mystikk. Folk som foretrekker denne fargen kjennetegnes ofte ved enkel disposisjon, fleksibilitet i sinnet og utviklet kreativitet. På den annen side bemerker noen psykologer at slike personligheter er infantile, forfengelige, hemmelighetsfulle og mistroiske..

Det er en oppfatning at den lilla fargen ikke er passende for store rom der folk tilbringer mye tid, men det er bedre å bruke den i utformingen av små stuer. Dette er en ganske kontroversiell uttalelse, siden alt er rent individuelt. Hvis eierne av huset har dyp sympati for en slik bakgrunn, og føler seg komfortable nok i omgivelsene, så er det ganske passende å dekorere gangen eller soverommet med dem..

Men moderasjon og balanse er viktig her. Et overskudd av en rik og aktiv blomsterskygge i et interiør kan forårsake depresjon og angst. Samtidig vil de letteste alternativene eller dype toner med aksent hjelpe til med å roe ned og lindre unødvendig angst..

Lilla farge i interiøret - Funksjoner

Fargekombinasjoner

Det skal bemerkes at det er tilrådelig å ikke bruke syrin som en monokrom løsning for boligkvarter. Fargen må kombineres med andre toner, helst minst 3. Det er spesielt verdt å omgir de lyseste aksentene.

Lilla med hvit

Frisk og nøytral hvit passer godt til enhver annen nyanse. Lilac er intet unntak. Kombinasjonen med blek mauve ser spesielt mild og romantisk ut..

Bruk av vakre figurer, rammer for speil, malerier eller bilder med filigranmønstre vil være ekstremt passende..

Lilla med hvit - Kombinasjonen av farger i interiøret Lilla med hvit - Kombinasjonen av farger i interiøret

Lilla med grå

Utrolig stilig, men litt kul kombinasjon. Grå danner det perfekte bakteppet for overflod av syrin. Det er denne fargen som vil gjøre interiøret mer komplekst, interessant og overbevisende..

Lilla med grå - Kombinasjonen av farger i interiøret Lilla med grå - Kombinasjonen av farger i interiøret

Lilla med grønt

Ideen om å kombinere lilla farge med grønt er foreslått av naturen selv. Det harmoniske paret bringer en saftig vårmørhet til rommet og fremkaller hyggelige assosiasjoner til blomstring av syriner, fioler, lavendel og iris. Vær oppmerksom på at pistasj, mynte, tea tree er egnet for den blekede versjonen av lilla – myke, dempede toner. Hvis rommet har rike lilla detaljer, er det passende å legge til den samme dype grønne aksenten..

Lilla med grønt - Kombinasjonen av farger i interiøret

Lilla med gul

Nok et gjennomtenkt designgrep. Som i andre tilfeller er det spesielt viktig å velge de riktige nyanser. Sitron, sennepsnoter vil perfekt smelte sammen i en harmonisk duett med henholdsvis blåaktig periwinkle og rosa syrin.

Gult er ofte tapt i andre fargekombinasjoner, men her spiller det for fullt og tar et ledende sted, og bringer solenergi og positivt til rommet..

Lilla med gul - Kombinasjonen av farger i interiøret Lilla med gul - Kombinasjonen av farger i interiøret

Lilla med beige

Melk-kremaktig naken skala ser veldig myk og søt ut. Hun skaper en unik atmosfære der det er hyggelig å være. Den resulterende effekten av kos, letthet og komfort forklarer populariteten til beige undertoner..

Dempede nyanser gir en nøytral base for lilla aksenter. Farger som fløte, melk, sand, elfenben vil organisk passe inn i det rolige interiøret i et soverom, barnehage eller stue. Fiolett kan brukes til å dekorere en av veggene, gardinene, lampene og putene.

Lilla med beige - Kombinasjonen av farger i interiøret Lilla med beige - Kombinasjonen av farger i interiøret

Lilla farge i interiørdesign – foto

Lilla notater kan skape et romslig og friskt rom for alle deler av huset. Hvert av rommene har imidlertid sitt eget funksjonelle formål, og derfor sine egne særegenheter ved bruk av fargebevegelser..

Lilla farge i det indre av kjøkkenet

Den lilla fargen skaper en utrolig festlig, lett vårstemning på kjøkkenet. Du kan understreke denne dekorasjonen ved hjelp av grønne planter, blomster, speil, transparente overflater. Bruk også appelsiner, gule og varme trefinisher for å gi et snev av varme. På den annen side, for en moderne stil, velger du et skarpt hvitt headset med rette, rene linjer..

Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign Lilla farge i interiøret på kjøkkenet - Fotodesign

Lilla farge i det indre av stuen

Når du skal dekorere stueinteriøret med syrinfarger, bør du omringe slike flekker med et stort antall lyse nyanser av hvitt, grått, beige. Ellers risikerer du å få en påtrengende og irriterende effekt..

Lavendel, grå-lilla, lavendel notater vil se enda mer elegant ut hvis de er malt med fløyelsmøbler, lyse tulles, blanke eller matte tekstiler. I tillegg vil interiøret bli mye lysere og mer interessant hvis gule, blå, grønne, turkise, rosa aksenter står i kontrast til syrin. Prøv å ikke glemme fargebalansen, strebe etter det mest harmoniske området.

Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design Lilla farge i interiøret i stua - Photo Design

Lilla farge i det indre av soverommet

I denne designen får soverommet en mystisk atmosfære av romantikk. Ofte inkluderer designere nakne halvtoner i designet, noe som gjør plassen rolig og koselig..

Tapet, gardiner eller blomstersengetøy er et flott trekk. Bruken av flere lilla aksenter vil gi uttrykk for det generelle utseendet, spesielt hvis det spilles med edle smaragdtoner.

Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign Lilla farge i det indre av soverommet - Fotodesign

Lilla farge i det indre av badet

Det lilla badet gir inntrykk av renhet, romantikk og mild salighet. I et slikt interiør kan du la hverdagen forfengelighet og angst stå utenfor døren, og til gjengjeld nyte de søte øyeblikkene av fred og stillhet..

Fargemetning kan variere fra de lyseste nyanser til de dypeste og mest mettede. Vi anbefaler å bruke varm beige eller kald hvit som tilleggsfarger..

Dekorelementer er et viktig preg som vil tilføre kompletthet og kos til utseendet på badet. Disse kan være: vanlige håndklær i hvitt eller lilla; blomster – lavendel, orkideer, fioler, iriser; figurerte vaser, speil, små bilder i rammer; kurver for små ting.

Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design Lilla farge i det indre av badet - Photo Design

Lilla farge i det indre av gangen

Gangen er stedet hvorfra ny positiv energi kommer inn i huset. Derfor er bare nødvendige ting passende her, bestilt, som ikke forstyrrer strømmen av krefter inn i boligen din..

Lilla farge kombinert med hvitt i denne sammenhengen er en veldig god løsning. De skaper et lyst, romslig område med renslighet og eleganse, som inspirerer husholdninger og gjester til en positiv kreativ holdning..

Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design Lilla farge i det indre av gangen - Photo Design

Lilla farge i det indre av barnerommet

Et flott sted å skape en “lilla stemning” er et rom for de minste. Lavendel, fiolett, rik syrin vil gi en unik atmosfære av fantastiske drømmer. Kombinasjon med rosa, pistasj, blått og gult vil gi eksepsjonell komfort til barndommens territorium..

Denne paletten er i stand til å realisere de mest vågale og interessante ideene. For eksempel på veggene kan du henge fargerike bilder, plakater, feste vinylklistremerker i form av et åpent tre, sommerfugler. Det er en god idé å bygge et mykt område ved vinduet, samt utstyre et lite bord med stoler til teseremonien..

Generelt er lilla et verdig alternativ til rosa, og derfor er det mer vanlig å bruke det i rom for unge prinsesser..

Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign Lilla farge i det indre av et barnerom - Fotodesign

Video: Nyanser av lilla og lilla i interiøret

Published
Categorized as Ideer