Sommerfugler på veggen (75 bilder): DIY -dekor

Sommerfugler på veggen (75 bilder): DIY -dekor

Dekorative gjenstander og komposisjoner spiller en viktig rolle i å skape en koselig atmosfære. Men ikke alltid og ikke alle kan ha nok midler til å dekorere hjemmet sitt tilstrekkelig med dyre dekorasjoner. Å lage slike interiørartikler med egne hender er ofte den beste veien ut av situasjonen, dessuten gir slikt håndarbeid mye glede – både i prosessen og i sluttresultatet. I dag har møll og sommerfugler blitt en populær type boligdekorasjon. Disse skapningene som flagrer på veggene, kan forårsake mange positive følelser og minner deg om vakre solfylte dager. Vi vil vie artikkelen vår til en oversikt over de forskjellige mulighetene for selvdekorerende vegger med sommerfugler, og også vurdere hvordan du lager dem..

Veggkomposisjoner av sommerfugler

Sommerfugler i det indre av et rom kan representeres på forskjellige måter: de er plassert i form av et panel, spredt i kaotiske eller bestilte komposisjoner, de dekorerer visse territorier (for eksempel rundt lamper, kunstige trær, etc.) eller malt på veggene, ofte med bruk av lysende maling. Man trenger bare å se på bildet av et vakkert panel i form av et skarlagens hjerte laget av sommerfugler, og du vil umiddelbart plassere denne romantiske komposisjonen på soverommet ditt..

Fordelen med møllinnredning er deres evne til å utfylle interiøret i ethvert rom, uavhengig av dets funksjonelle formål og stil. Det er viktig å velge riktig fargeskjema for å passe til det generelle designet. For eksempel vil røde eller grønne møll se bra ut på en beige vegg, og svarte på en hvit. På barnerommet kan du lage fargerike malerier av sommerfugler som blir lystig over sengen, og i stua kan du dekorere en tom vegg med en virvelvind av monokromatiske sommerfugler.

Glødende møll laget ved hjelp av spesialmalinger ser usedvanlig vakker ut. Om kvelden blir de en original dekorasjon av rommet, som gir det liv og fyller det med mystikk..

Sommerfugler på veggen - Veggkomposisjoner av sommerfugler Sommerfugler på veggen - Veggkomposisjoner av sommerfugler Sommerfugler på veggen - Veggkomposisjoner av sommerfugler

DIY sommerfugler på veggen: produksjonsmetoder

Hvis du bestemmer deg for å dekorere leiligheten selv med slike dekorasjoner, foreslår vi at du gjør deg kjent med forskjellige metoder for å lage sommerfugler. Selv om arbeidet vil kreve noen investeringer, tid og utholdenhet, vil resultatet, tro meg, utvilsomt glede meg. For å få komposisjonen til å se mer naturlig ut, er det bedre å lage møll i forskjellige former og størrelser for den ved å bruke maler som du kan tegne selv eller ta ferdig fra Internett..

Hvordan lage sommerfugler av papir og papp

Den enkleste måten å lage sommerfugler på. For å gjøre dette kan du ta hvite ark og dekorere de bevingede skjønnhetene etter eget skjønn, eller få et sett med farget papir. Fordelen med dette materialet ligger i enkelheten ved å jobbe med det, derfor er det fullt mulig å involvere et barn i produksjonen, for eksempel å ha utstedt et panel med sommerfugler i en barnehage. I tillegg til papir trenger du tilbehør som saks, maler, blyanter, PVA -lim (for store produkter).

Det er to måter å lage en sommerfugl på. Den første er å ta en ferdig mal og bruke den til å overføre konturen til møllen til et ark, kutte den ut med saks. Den andre måten er enklere. Først kutter vi ut en firkant (rektangel) av papir, bretter det i to, legger et halvt sommerfuglmønster på brettelinjen, sirkler det med en blyant og kutter det ut. Så bretter vi oss ut og får en vakker møll. Fordelen med sommerfugler kuttet av papir er luftigheten – hvis det blåser et lite trekk, vil vingene bevege seg som ekte..

Du kan gjøre sommerfuglvingene mer grasiøse ved å kutte ut forhåndstrukne interiørdetaljer med en neglesaks eller en geistlig kniv. For å lage en frodig sommerfugl, klipp ut to identiske emner fra papir i forskjellige farger eller det samme, og lim dem deretter sammen. I dette tilfellet kan det nedre planet – basen – være enkelt, og det øvre er dekorert med mønstre eller utskjæringer. For festing bruk dobbeltsidig tape.

En pappfugl er også kuttet på to måter – ved hjelp av et helt eller halvt mønster. Som basis kan du ikke bare bruke vanlig farget papp – flerfargede møll som er kuttet fra gamle postkort og blader ser vakre ut.

DIY sommerfugler på veggen - Sommerfugler laget av papir og papp DIY sommerfugler på veggen - Sommerfugler laget av papir og papp DIY sommerfugler på veggen - Sommerfugler laget av papir og papp DIY sommerfugler på veggen - Sommerfugler laget av papir og papp DIY sommerfugler på veggen - Sommerfugler laget av papir og papp DIY sommerfugler på veggen - Sommerfugler laget av papir og papp DIY sommerfugler på veggen - Sommerfugler laget av papir og papp

Bølgepapp sommerfugler

En av de mest vellykkede måtene å lage en voluminøs møll på er å bruke bølgepapp. For å gjøre dette må du i tillegg forberede en nål og tråd. På salg kan du finne materiale i forskjellige varierte farger og lage en ekte farget møllsky.

Først må du kutte en stripe på 7 x 10 cm fra papir (du kan bruke andre størrelser avhengig av ønsket størrelse på sommerfuglen). Ved hjelp av en nål og tråd danner vi et trekkspill i den sentrale delen og strammer den, som vist på bildet. Vi bretter de resulterende sidedukene, kobler til og strekker dem litt til sidene for å bli kvitt brettene – vi har fått et tomt med to vinger, som nå må gis en vakker bølget form. Du må kutte ut to vinger samtidig, og ikke glemme å også markere områder for antennene. I dette tilfellet er det ikke nødvendig med maler – formen kan gis etter eget skjønn.

På sluttfasen bretter vi ut og retter arbeidsstykket, og vrir antennene med fingrene. Sommerfuglen er klar!

Sommerfugler på veggen med egne hender - Sommerfugler fra bølgepapp Sommerfugler på veggen med egne hender - Sommerfugler fra bølgepapp Sommerfugler på veggen med egne hender - Sommerfugler fra bølgepapp Sommerfugler på veggen med egne hender - Sommerfugler fra bølgepapp Sommerfugler på veggen med egne hender - Sommerfugler fra bølgepapp Sommerfugler på veggen med egne hender - Sommerfugler fra bølgepapp Sommerfugler på veggen med egne hender - Sommerfugler fra bølgepapp

Origami papir sommerfugl

En vakker, voluminøs sommerfugl kan lages ved hjelp av origami -teknikken. Gjør det litt vanskeligere enn i tidligere tilfeller, men når du lager et par slike skjønnheter, vil ting gå mye raskere. Nybegynnere må bruke ordningene for slikt arbeid, som det er ganske mange av på verdensomspennende internett, for å være tålmodige og utholdende. Origami -kunsten står ikke stille, stadig i utvikling, så det er forskjellige måter å brette sommerfugler på – fra enkle til modulære som kan vrikke med vingene osv. Siden vi lærer å lage en origami -møll til veggdekor, kan du bruk en forenklet teknikk.

Først må du kutte ut et firkant, bøy det langs de mulige diagonaler og to ganger gjennom midten. Vi bretter de motsatte sidene og bøyer de nedre hjørnetoppene, snur dem – vi får en dobbel trekant. Vi bøyer spissen slik at spissen er over hele delen, deretter pakker vi den inn og bretter den i to langs den sentrale guiden. På sluttfasen bretter du delen to ganger. Når du lager en volumetrisk sommerfugl på denne måten, trenger du ikke å jevne ut brettene intensivt..

Sommerfugler på veggen med egne hender - Origami sommerfugl laget av papir Sommerfugler på veggen med egne hender - Origami sommerfugl laget av papir

Å lage sommerfugler av stoff

Når du kjenner origami -teknikken, kan du lage en praktfull sommerfugl av materie. For å gjøre dette trenger du to rektangulære strimler av forskjellige stoffer av samme størrelse. Vi syr dem sammen langs omkretsen-vi får en lerretbase, hvorfra vi, etter trinn-for-trinn-opplegget som presenteres nedenfor, danner et produkt. Et strykejern brukes til å fikse alle nødvendige folder og det endelige designet. Sommerfugler laget av stoff vil være en utmerket dekorasjon av rommet. Arbeidet kan bruke materialer i forskjellige farger og strukturer, inkludert tyll og blonder.

DIY sommerfugler på veggen - Stoff sommerfugler DIY sommerfugler på veggen - Stoff sommerfugler DIY sommerfugler på veggen - Stoff sommerfugler DIY sommerfugler på veggen - Stoff sommerfugler DIY sommerfugler på veggen - Stoff sommerfugler DIY sommerfugler på veggen - Stoff sommerfugler

Sommerfugler fra blikkbokser

Hvis du fremdeles har tomme drikkebokser, ikke haste med å sende dem til søppelbøtten – de kan være et utmerket materiale for å lage skinnende vingede skjønnheter. Ved hjelp av saks må du kutte av toppen og bunnen av boksen, kutte den i to og få grunnduken. Deretter bruker vi en mal og bruker bildet av en møll på overflaten, kutter det ut, og gir kantene en bølgete. For å forhindre at vingene krøller seg, kan du gi dem en bølgepapp ved å lage langsgående fordypninger med den stumpe siden av en kniv eller saks. Det resulterende arbeidsstykket er farget med flerfargede markører.

Sommerfugler på veggen med egne hender - Sommerfugler fra blikkbokser

DIY glødende sommerfugler

Lysende møll, som kan sjarmere med sitt mysterium i mørket, ser fantastisk og utmerket ut i interiøret. I dette tilfellet vil bildene deres bli påført veggen ved hjelp av fosformaling. For å få glødeffekten må du sørge for at det er en slags lyskilde ved siden av innredningen..

Så for arbeidet trenger du maling i forskjellige farger, en svamp, en pensel, limspray og sjablonger. Først forbereder vi sjablonger av fremtidige møll fra papp og limer dem på veggen. Vi fester et stykke svamp til en børste og bruker dette enkle verktøyet til å dekorere sommerfugler. For bedre å forstå hvilke malinger som vil se mer lønnsomme ut, er det bedre å utføre arbeid i skumringen. Etter påføring må du vente omtrent et kvarter og fjerne sjablongene. Malingen tørker helt etter to timer, hvoretter konturene må tegnes med blyant. For å “livne opp” komposisjonen, kan du bruke ytterligere malestrøk nær vingene. Innredningen er klar. Slå av lysene og beundre skjønnheten i våre glødende flagrende møll.

DIY sommerfugler på veggen - Glødende sommerfugler DIY sommerfugler på veggen - Glødende sommerfugler DIY sommerfugler på veggen - Glødende sommerfugler

Sommerfugler på veggen – dekorfoto

Avslutningsvis foreslår vi at du besøker vårt fotogalleri. Her har vi prøvd å samle de beste eksemplene på å dekorere en leilighet med komposisjoner av sommerfugler. Vi håper disse kreative verkene vil gi deg mye moro og inspirere deg til å lage din egen veggdekorasjon. Gledelig visning!

Sommerfugler på veggen - dekorbilde Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorbilde Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorbilde Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorbilde Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorfoto Sommerfugler på veggen - dekorbilde Sommerfugler på veggen - dekorfoto

Published
Categorized as Ideer