Soveromdesign i Khrusjtsjov: 60 fotoideer

Soveromdesign i Khrusjtsjov: 60 fotoideer

Soverommet i Khrusjtsjov er vanligvis et av de minste rommene – området kan være så lite som 6-10 kvm. Selv et så kompakt rom kan imidlertid lett gjøres om til et koselig og vakkert hjørne for å sove, du må bare se på friske designideer og sette det beste av dem i praksis..

Soveområde i et ettroms Khrusjtsjov

Tilfeller der en hel familie bor i et ettroms Chrusjtjov er slett ikke uvanlig. Det ser ut til at man under slike forhold bare kan drømme om personlig plass. Men faktisk er det slett ikke vanskelig å skille soveområdet i det eneste fellesrommet, og mange av alternativene som presenteres kan implementeres på egen hånd..

Sonering

En av de raskeste og mest praktiske måtene å skjule en seng på er å henge den med tykke gardiner. For å gjøre dette trenger du bare en gesims, som er best festet til taket, og faktisk gardinene.

Et mer praktisk alternativ for sonering er tynne gips- eller kryssfinerpartisjoner. Den samme funksjonen kan utføres av en garderobe, stativ eller høy hylle..

Soverom interiørdesign i Khrusjtsjov - sonering

Sammenleggbar seng

En seng som kan lene seg vertikalt mot veggen i løpet av dagen og gjemt bak fronten på skapet, er en kunnskap om møbler som vil være en utmerket løsning for en trang ettroms leilighet. I motsetning til en konvertibel sofa er dette et komfortabelt soveplass med flat madrass.

Soverom interiørdesign i Khrusjtsjov - Sammenleggbar seng Soverom interiørdesign i Khrusjtsjov - Sammenleggbar seng

Pallplass

Lav høyde over gulvet muliggjør effektiv bruk av vertikal plass.

Ved å installere sengen på toppen, kan oppbevaringsbokser plasseres inne på podiet, og til og med et uttrekkbart bord i høyere strukturer.

Det er lett å gjemme en uttrekkbar seng under terrassen, og ovenpå kan du ordne et arbeidsområde, sette en sofa eller utstyre et annet soveplass.

Soverom interiørdesign i Khrusjtsjov - Podium Soverom interiørdesign i Khrusjtsjov - Podium

Hvordan øke plassen til et lite soverom

En liten opptak er ikke et så stort problem for et soverom, men hvis du vil legge til ekstra plass til rommet, kan du gjøre det med følgende metoder:

speilene

Hvis du dekorerer en av veggene eller fronten på skapet med et stort speil, vil hele situasjonen gjenspeiles i det. Dermed vil soverommet i Khrusjtsjov visuelt øke nesten to ganger..

Soverom interiørdesign i Khrusjtsjov - Stort speil i sengen

Bakgrunn

Korrekt utvalgte veggmalerier eller enorme malerier med et realistisk perspektiv er en annen måte å visuelt utvide et rom. Landskap og panoramabilder er best egnet for dette formålet..

Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - Bakgrunn Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - Bakgrunn

Kombinert med balkong

Soverommet i Khrusjtsjov har ofte en utgang til balkongen, som kan utvides ved å fjerne vinduet og den nedre skilleveggen. Dette vil legge til noen få kvadratmeter for å arrangere et arbeidsområde eller mykt hjørne..

Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - Kombinere med balkong Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - Kombinere med balkong

Vegg over hodegjerde

En modulvegg med skap i høyt tak og en romslig mesanin vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av vertikal plass. Ideelt sett skal den være lett og uten håndtak..

Soverom interiørdesign i Khrusjtsjov - Modulær vegg over hodegjerde

Interiørstil for et soverom i Khrusjtsjov

Valget av stil for et soverom er et rent individuelt spørsmål, fordi atmosfæren i dette rommet skal appellere til innbyggerne, gjenspeile deres personlige preferanser. Men likevel bør man ta hensyn til dimensjonene til Khrusjtsjov og ikke overbelaste plassen med lyse detaljer, samt store elementer..

Soverom i stil med minimalisme

Kompakte møbler, rette linjer og uten frills er hovedtrekkene i et minimalistisk interiør, som er ideelt for trange soverom i Khrusjtsjov. Denne designen gir maksimal ledig plass og ser veldig lakonisk ut..

Soveromdesign i Khrusjtsjov - minimalistisk stil

Soverom i moderne stil

Den grafiske naturen til den moderne stilen bringer den nærmere minimalisme, men det er mer interessante overflater, uvanlige tegninger og teksturerte møbler..

Soveromdesign i Khrusjtsjov - Moderne stil Soveromdesign i Khrusjtsjov - Moderne stil

Soverom i loftstil

Fasjonabel industriell stil kan appellere til kreative og frihetselskende personligheter. Bare betong- eller murvegger, metallhyller, samt skap laget av grovt bearbeidet tre vil bidra til å skape en slik atmosfære i et lite soverom..

Soveromdesign i Khrusjtsjov - Loftstil

Soverom i klassisk stil

Den klassiske interiørdesignen innebærer symmetri av linjer, diskret luksus og raffinement av miljøet generelt. De karakteristiske trekkene ved denne trenden er emaljerte møbler med buede utskårne ben, høyt hodegjerde, dyre tekstiler og en vakker lysekrone..

Soveromdesign i Khrusjtsjov - Klassisk stil Soveromdesign i Khrusjtsjov - Klassisk stil

Soverom i landlig stil

Rustikk stil er en nostalgi for sommerdager og tillatelighet i landet. I Khrusjtsjov vil et slikt soverom se spesielt koselig ut, du trenger bare å la det naturlige tremønsteret ligge på gulvet, velge enkle møbler, kjærlighet til ditt hjerte og diskrete bomullstekstiler.

Soveromdesign i Khrusjtsjov - Landstil

Soverom i Provence -stil

Delikat Provence ved første øyekast roer og beroliger med sin diskret letthet. Pasteller, blomster, blonder, fransk romantikk – alt dette kan appellere til unge jenter som elsker alt luftig og vakkert.

Soveromdesign i Khrusjtsjov - Provence -stil

Farge i det indre av et lite soverom

Med tanke på utformingen av et soverom i Khrusjtsjov, kan man ikke ignorere fargeskjemaet i dette rommet. Stemningen før du legger deg og umiddelbart etter at du våknet vil i stor grad avhenge av ham, så valget må nærmer seg veldig ansvarlig. Siden rommet er lite, er det tilrådelig å ikke bruke mer enn 2-3 farger i lyse eller dempede nyanser..

Hvitt soverom i Khrusjtsjov

Et snøhvit soverom er alltid veldig vakkert. For å gjøre det mer hjemmekoselig, kan du legge et mykt teppe på gulvet og dekorere veggene med malerier av natur eller familiebilder..

Hvitt soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign Hvitt soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign

Svart soverom i Khrusjtsjov

Det kan godt være et sted for svart i soverommet. Det ser spesielt stilig ut sammen med hvitt. Blanke, svarte overflater (som garderobedører) kan til og med fungere som et ekspansjonsrom ved å reflektere lys som et stort speil..

Svart soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign

Grått soverom i Khrusjtsjov

Av hele fargepaletten er grå den roligste. Det fremkaller ikke følelser og fremmer god hvile. Avhengig av tekstur vil grå passe perfekt inn i enhver stil: For klassikere kan du velge sølvfarger, for høyteknologisk – metallisk, for loft eller Provence – matte asketoner.

Grått soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign

Beige soverom i Khrusjtsjov

Faktisk er beige hvit med et lite strekk brun. Det er en veldig trendy farge som skaper en fredelig, hjemmekoselig atmosfære på soverommet. Det passer godt med brunt, blått, burgunder og gull.

Beige soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign Beige soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign

Brunt soverom i Khrusjtsjov

Ifølge psykologer er brun mest likt av mennesker som er engasjert i familieverdier og tradisjoner. Det er fargen på stabilitet, pålitelighet og tillit. Hvit, beige og krem ​​hjelper til med å myke opp interiøret i sjokoladetoner..

Brunt soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign

Grønt soverom i Khrusjtsjov

Selv om grønt er en rolig farge, er det ikke veldig vanlig på soverom. Det ser imidlertid veldig interessant ut ved siden av hvitt, grått eller rosa, og passer også godt til tre..

Grønt soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign Grønt soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign

Blått soverom i Khrusjtsjov

De beroligende egenskapene til blått gjør det til en av de beste løsningene for soveområdet. Denne fargen lindrer både mental og fysisk tretthet, lindrer press og fremmer god søvn..

Blått soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign

Rosa soverom i Khrusjtsjov

Et soverom for en ung jente vil bli enda vakrere hvis du legger til rosa elementer her. Det kan enten være å male veggene eller bare blomster på tapet, møbler eller innredning – i alle fall vil rommet få en spesiell romantisk sjarm..

Rosa soverom i Khrusjtsjov - interiørdesign

Soverombelysning i Khrusjtsjov

Forskere har vist at kveldsbelysning har stor effekt på produksjonen av hormonet melatonin, noe som direkte påvirker søvnens varighet og kvalitet. Så stråling i det kalde hvite og blå spekteret, neon- og lysrør, samt skjermer av moderne gadgets kan forårsake søvnløshet. På samme tid er det beste alternativet for soverommet et varmt hvitt lys dempet av en lampeskjerm..

Tilstrekkelig belysning av et moderne soverom kan inkludere spotlights i taket, en sentral lysekrone, belysning av nisjer, dekorative utsparinger og hyller, samt nattbordslamper (gulvlamper, sconces, pendellamper).

For en mer romantisk setting kan du bruke diodekranser. De regnes som nyttår, men utfyller interiøret vakkert på andre tider av året. Lysstyrken til diodene kan dempes ved å dekke dem med et gjennomsiktig stoff – tyll eller tyll. Det er også kranser med lysende figurer – miniatyrballer, roser, stjerner.

En virkelig kosmisk design vil bidra til å skape farget belysning og et “stjernehimmel” tak med realistiske blinkende stjernebilder.

Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - Belysning Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - Belysning

Tekstiler og dekor til soverommet

På soverommet “Khrusjtsjov” kreves innredning i et minimumsbeløp. Den eneste funksjonen er å gi interiøret et koselig, beboelig utseende og et snev av individualitet. Noen få favorittbilder eller malerier på veggene, et par bøker å lese før du legger deg, en vekkerklokke – dette er et omtrentlig sett med ting som vil være passende i et rekreasjonsområde.

Dekorative puter kan brukes som dekorasjon for en seng, en lenestol eller en bred vinduskarme. Deres lyse farger eller uvanlige mønstre blir høydepunktet på soverommet..

Design i en stil nær naturen (land, Provence, skandinavisk) vil harmonisk utfylle forskjellige etniske ting: vevde tepper, strikkede tepper, flettet kurver, broderi.

Vegger malt i en kjedelig ensfarget farge kan gjøres mer interessante ved hjelp av tegninger – for hånd eller gjennom en sjablong. Det er ønskelig at de ikke er for variert og kombinert med resten av designet..

Når det gjelder tekstiler, er det lett å endre interiøret på soverommet for å passe stemningen: sengetøy i en annen farge, forskjellige gardiner – og rommet blir forvandlet foran øynene våre. For en behagelig søvn er det bedre å foretrekke naturlige stoffer (bomull, lin).

Soverom interiørdesign i Khrusjtsjov - Tekstiler og innredning

Soveromdesign i Khrusjtsjov – foto

Vil du ha enda flere eksempler på soveromdekorasjon i Khrusjtsjov? Vi inviterer deg til å se dem i vårt fotogalleri! Her finner du et stort antall vellykkede designløsninger når det gjelder plassering, layout og dekorasjon av møbler. Utvalget vil være nyttig for alle som planlegger å oppdatere interiøret på soverommet sitt, for å gjøre det vakrere og koseligere..

Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto Interiørdesign av et soverom i Khrusjtsjov - foto

Video: Design av et lite soverom i Khrusjtsjov

Published
Categorized as Soverom